dimarts, 20 de setembre del 2016

Nova temporada, nova incorporació

Un setembre més, i ja fa 6 anyets, el nostru club inicia el seu periple a la millor de les lligues sabadellenques. Semblava que fos ahir quan, més esveltes i jovenívoles, les llimones perdien la virginitat lefera un gloriós dimecres de setembre de 2010. Com passa el temps, eh? Records, instants, moments, detalls, i molts altres conceptes dignes de xaixtagmierder després, finalitzem aquest flaixbac cutre i tornem al present.

Altra cosa no, però conseqüents ho som. Si fem tard al camp... D'això, Domheineken, demana perdó als Antonillos i escriu 15 vegades a la pissarra No tornaré a arribar tard a un partit, especialment si som 5 justos, és el primer partit de l'any (i per tant no estem encara per gaires trotes després de guanyar uns quilets a la platja durant l'estiu) i tinc previst lesionar-me solet a 20 minuts d'acabar el partit. Ui, m'ha quedat un xic extensa la frase; potser amb 14 vegades n'hi haurà prou.

Perdoneu, amics i amigues lectors i lectrius, deia que si fem tard al camp, també fem tard a les xarxes. Demà comença la segona jornada de lliga i aquest blog encara no havia donat senyals de vida ni alimentat Deportes Cuatro amb informacions i continguts banals per poder omplir de significat les tristes vides de milers de LAMAntables televidents àvids de saber de quin color porta les ungles aquesta setmana Gareth Fail, o com s'ha pentinat avui Zidane.

L'amic Cinexín Zidane
Ara sí doncs, estem en disposició d'anunciar un parell de canvis en les files vegetals:

En l'anomenada operació sortida, és ben sabut que, després de guanyar el doblet en premis individuals en la darrera campanya (millor jugador i pitxitxi), les pretensions salarials de OntheRocks augmentarien substancialment. El jugador àcid així ho va fer saber a la directiva reclamant una revisió del contracte. Com que s'ha tornat a produir el tradicional no pagament de les quotes per part dels jugadors i també s'ha repetit el tradicional avançament dels dos capitans llimona per pagar la inscripció a la lliga, l'entitat passa per un mal moment econòmic i no s'ha vist capaç d'acontentar OntheRocks, de manera que el jugador s'ha vist obligat a fer les maletes buscant un club del seu nivell en termes de caché i de caix. Després de setmanes d'especulacions sobre diversos equips de la Premier Ligue, Bundesliga, Liga 123 respondeotravez i Serie A, s'ha resolt el misteri. El CE Els Cítrics acaba de tancar una operació de cessió per un any amb un dels equips més potents d'Europa; ni més ni menys que el totpoderós Ajax d'Amsterdam (la premsa holandesa ja parla de Rocjkaard). El jugador ha declarat que un dels factors claus en la seva decisió ha estat la qualitat de la gespa dels camps holandesos, "Segur que allà tenen una herba boníssima, tius!" ha declarat.

Per finalitzar l'apartat de baixes, el club també anuncia la baixa temporal de l'eslovè Aguan Tefísic. Esperem poder recuperar-lo ben aviat perquè el lituà Panx Esplenes per ara no convenç a l'entrenador John Lemon.

Panx Esplenes, dimarts passat a la Bassa
Per contra, la minsa convocatòria en el primer partit de lliga ha fet evident la necessitat imperiosa de reforçar la plantilla. Després d'unes curtes converses per smartfóun, l'equip fa oficial la incorporació de Pol Moix (pròximament conegut com a JÄGERMOIXTER dins els camps lefístics).

Jägermoixter, en saber la notícia del seu fitxatge pel CEeC, féu notar la seva joia des dels lavabos del Lidl
Demà ens hi tornem a posar; a les 21h impuntuals a l'estadi Mórdor A, l'equip intentarà desplegar el seu joc sense caure com un simple eixam de mosquetes a la trampa de la Teranyina.

Bona, fresca i abundant LEFA per a tothom i que comenci l'espectacle!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada